طرز تهيه قليه ميگو جنوبي را در مجله دلتا بخوانيد.

قليه ميگو يكي از خورشتهاي لذيذ و محبوب جنوبي است كه در خوزستان، بوشهر، فارس، هرمزگان و … درست ميشود. طبخ اين خورشت شبيه قليه ماهي و مانند آن ترش و تند است. قليه ميگو هم با نان و هم با برنج سرو ميشود.
مواد لازم تهيه قليه ميگو :
ميگو: يك كيلو
پياز: يك عدد
سير: ۳ حبه
تمر هندي: يك بسته
رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
گشنيز: ۲۰۰ گرم
شنبليله: ۸۰۰ گرم
آرد: يك قاشق مرباخوري
فلفل قرمز، پودر گشنيز، زردچوبه و ادويه كاري به ميزان لازم
طرز تهيه قليه ميگو :
يك بسته تمر هندي را در دو ليوان آب حل و سپس از صافي رد كنيد.
سير و پياز را نگيني خرد كرده و با كمي روغن تفت دهيد تا سرخ شوند؛ سپس فلفل قرمز، پودر گشنيز، زردچوبه و ادويه كاري را به آن بيفزاييد.
اين غذا به نمك نيازي ندارد، چون تمر هندي به اندازه كافي شور است.
سبزي را ريز خرد كرده و جداگانه سرخ كنيد؛ سپس آن را با يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي و تمر هندي صاف شده، به مواد اضافه كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك غذاي تند و تيز ” پلو مكزيكي، غذاي تند و رنگين “ را مطالعه كنيد.
يك قاشق مرباخوري آرد را با مقدار كمي آب سرد حل كرده و با دو ليوان آب جوش به خورشت بيفزاييد.
پس از اينكه خورشت جا افتاد و غليظ شد، ميگوها را در آن بريزيد. پس از نيم ساعت قليه ميگو آماده است. برخي ميگو را جداگانه تفت ميدهند و بعد به خورشت اضافه ميكنند. اين كار باعث سفت شدن ميگو ميشود و نبايد انجام داد.
اين غذا را با رب انار هم ميتوان درست كرد. براي تهيه قليه ميگو با رب انار ، به جاي تمر هندي از رب انار استفاده كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/6 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
براي آشنايي با طرز تهيه سالاد ميگو با مجله دلتا همراه باشيد.

سالاد ميگو يك پيش غذاي خوشمزه دريايي است كه ميتوان آن را به عنوان يك شام سبك هم مصرف كرد. در تهيه سالاد ميگو انواع سبزيجات به كار رفته و از اين رو بسيار خوش رنگ و لعاب و مناسب سرو در مهماني ها است.
مواد لازم تهيه سالاد ميگو :
ميگو: ۲۵۰ گرم
آبليمو: يك قاشق غذاخوري
كاهو: ۴ برگ
ذرت پخته يا كنسروي: يك سوم پيمانه
كلم بروكلي: يك پيمانه
فلفل قرمز: يك عدد
گوجه گيلاسي: ۱۰ عدد
پيازچه: ۵ عدد
پياز: ۲ عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
كنجد براي تزيين
مواد لازم تهيه سس سالاد :
سركه سفيد: يك دوم پيمانه
سس خردل: يك قاشق مربا خوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن زيتون: يك دوم پيمانه
طرز تهيه سالاد ميگو ساده :
ميگو ها را پس از شستن با مقداري آب، يك قاشق آبليمو و كمي نمك، حدود ۴ دقيقه بپزيد. سپس آنها را آبكش كنيد و كنار بگذاريد تا سرد شوند.
در صورت تمايل ميتوانيد ميگو ها را كبابي كنيد.
پياز را به صورت حلقه اي و پيازچه و فلفل قرمز را به صورت مورب برش بزنيد و كنار بگذاريد. بهتر است از پياز بنفش استفاده كنيد تا سالاد خوش رنگ تر شود.
كاهو و كلم بروكلي را پس از شستن به اندازه دلخواه خرد كرده و همه مواد را در يك كاسه بزرگ بريزيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك سالاد خوشمزه و متفاوت، مطلب سالاد زمستاني يا سالاد شور را مطالعه كنيد.
براي درست كردن سس اين سالاد، همه مواد را به جز روغن زيتون، در مخلوط كن بريزيد. وقتي مواد يكدست شدند، روغن زيتون را اضافه كنيد.
سس كه آماده شد، روي مواد بريزيد و هم بزنيد تا سس به خورد سالاد برود.
سالاد را در ظرف سرو بريزيد و مقداري كنجد براي ديزاين سالاد روي آن بپاشيد.
سالاد ميگو و سيب زميني :
اين سالاد مانند سالاد ميگو ساده است كه سيب زميني به آن اضافه شده است.
سيب زميني را مكعبي خرد كنيد. روي آن كمي روغن زيتون بريزيد و در فر يا مايكروويو گريل كنيد. تكه هاي گريل شده سيب زميني را به مواد سالاد بيفزاييد.
سالاد ميگو و آووكادو :
براي تهيه اين سالاد، آووكادو را با پوست به صورت ورقه اي برش بزنيد. تكه هاي آووكادو را در كمي روغن تفت دهيد تا تغيير رنگ دهند. سپس به مواد سالاد افزوده و با آن ها مخلوط كنيد.
براي تهيه سالاد ميگو و آووكادو، پياز و پيازچه را از مواد لازم حذف كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/19 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :